Les receptes d’Àsia central

Les_recettes_d'Asie_ CentraleSylvie Lasserre és una de les ànimes de La Maison d’Asie Centrale de Paris – un interessant espai cultural que realitza tota mena d’esdeveniments i activitats músicals, d’arts plàstiques, de cinema, de literatura, de formació, etc. en aquesta ciutat  i informa d’altres que tenen lloc a la resta de França-, autora del bloc Sur les routes d’Asie Centrale – un dels millors espais d’actualitat, informacions i reflexió dedicat a l’Àsia Central-, impulsora de Les Editions d’Asie Centrale – una nova editorial francesa dedicada a la promoció i el coneixement d’aquesta zona- i darrerament autora d’una petita joia pels amants de la gastronomia, el llibre Les recettes d’Asie Centrale. Traditions culinaires de la Route de la Soie.  Us deixem amb l’enllaç per poder comprar-ho via internet així com amb un breu comentari sobre aquest llibre publicat en francès:

“Premier livre de recettes sur l’asie centrale, ce petit ouvrage aborde la cuisine quotidienne d’Ouzbékistan, Kirghizistan, Turkestan, Turkménistan, Kazakhstan et Tadjikistan. L’auteur, grand reporter, auteur et photographe spécialiste de cette région nous emmène ici sur la Route de la soie et nous présente les spécialités locales: lagman (plat de pâtes), plov (plat de riz à l’oignon et au mouton), manti (sortes de raviolis), samsa (samoussas)…”

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s