Receptes i costums gastronòmics d’Iran

Ana Maria Briongos, escriptora i viatgera,  va ser alumna de filologia en la Universitat de Teheran i durant un període de gairebé deu anys va treballar en Aniran i Afganistan com assessora i intèrpret. A més, ha escrit llibres de viatge sobre  Afganistan (Un Hivern en Kandahar), Aniran (La cova d’Alí Babá i Negre sobre Negre) i l’Índia (Això és Calcuta!), basats en els seus viatges i experiències personals que també podem trobar en el seu bloc Pasión viajera . Entre els seus llibres, avui us destaquem el llibre de gastronomía  “Iran. Receptes i costums gastronòmics” fet conjuntament amb el seu fill (i cuiner) Quico Alsina. Podeu comprar el llibre a aquest enllaç o baixar la seva versió en pdf:

“Aquell que a l’Iran depengui dels restaurants per alimentar-se no coneixerà la diversitat i sofisticació de la cuina iraniana ja que no hi ha una cultura de la restauració. Els menjars variats i ben elaborats es troben a les cuines de les cases, i és a les cases on es desenvolupa la vida social. Els iranians són molt acollidors i qualsevol visitant no tardarà gaire a poder entrar i tastar les delícies culinaries d’alguna familia. Aquest llibre vol donar-vos a conèixer una cuina sofisticada i uns costums gastronòmics que formen part de la cultura persa, una cultura mil·lenària…”

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s