Convocada la nova edició de les beques Ruy de Clavijo 2012

Casa Àsia torna a convocar les Beques Ruy de Clavijo 2012.

Aquesta convocatòria té per objecte l’adjudicació de 7 programes d’ajuda a projectes de recerca i cooperació cultural amb Àsia i Pacífic, dirigida a ciutadans espanyols o membres de la Unió Europea amb residència a Espanya, així com ciutadans iberoamericans i asiàtics, per a l’any 2012.

Per optar a aquesta beca els sol·licitants hauran de reunir els requisits següents:

a) Ser investigadors, acadèmics, educadors, artistes, periodistes o professionals d’altres àmbits o institucions (fundacions, associacions, universitats, etc.) que acreditin satisfactòriament la seva competència per portar a terme el projecte per al qual se sol·licita l’ajuda i d’edat inferior als 40 anys.

b) Tenir la nacionalitat espanyola o d’un país membre de la Comunitat Europea, d’un país iberoamericà o d’un país de l’Àsia i el Pacífic. Els candidats amb nacionalitat de països de l’Àsia i el Pacífic hauran de presentar sol·licitud conjunta amb un ciutadà de nacionalitat espanyola.

c) Presentar un projecte que s’haurà de realitzar durant el període de gaudi de la beca (any 2012) el resultat de la qual tingui una aplicació clara i un suport físic o pràctic final, com per exemple exposicions, actes culturals, documentals, publicacions, etc., dels quals Casa Àsia farà difusió. El material resultant del projecte portarà el logotip de Casa Àsia i passarà a formar part de la seva mediateca. En cas que el projecte es publiqui en qualsevol suport, se n’hauran de lliurar cinc exemplars al Departament de Programes Educatius (Centre Casa Àsia-Madrid, Carrera de San Jerónimo, 15 – 28014 Madrid), per a la difusió del projecte a la Mediateca de Casa Àsia Barcelona i el Centre Casa Àsia-Madrid. Els programes culturals que resultin del projecte quedaran sota la supervisió de Casa Àsia. En tots els casos, s’haurà de manifestar explícitament la col·laboració de Casa Àsia en la realització del projecte.

Les ajudes convocades podran sol·licitar-se en el termini comprès entre el 25 d’abril i el 30 de maig del 2011.

Aquí podeu trobar les bases de la convocatòria per l’any 2012 i si voleu més informació només cal visitar l’apartat de Beques de Casa Àsia.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s