2009

2009/ Desembre / Barcelona: Cinema “KHOTAN, UN OASIS DE SEDA Y JADE” i presentació de l’associació al districte de Sant Andreu de Barcelona.

2009 / Octubre / Catalunya: Col·laboració amb el número 3 de la Revista Est’b (dedicada a l’apropament cultural i literari entre els països de l’Est i Catalunya) en la secció “Hi havia una vegada…”








2009 / Juliol / Montada i Reixac: Xerrada “ÀSIA CENTRAL EN AUTOSTOP” a càrrec d’Eduard Balsebre i Exposició “MIRADES DE LA RUTA DE LA SEDA“.

2009/ Juny / Barcelona: Xerrada “DESCOBREIX MONGÒLIA“ a càrrec d’Undarmaa Bayanbat i Xavi Tarafa, i Exposició d’ARTESANIA de MONGÒLIA, en el marc del projecte “Coneguem el Món(imatges de l’acte).

2009 / Maig / Barcelona: Xerrada “DESCOBREIX EL KIRGUZISTAN” a càrrec d’Asyl Ryskulova i Eduard Balsebre, Exposició de LITERATURA i ART del KIRGUIZISTAN i Exposició “MIRADES DE LA RUTA DE LA SEDA“, en el marc del projecte “Coneguem el Món“ (imatges de l’activitat).








2009 / Abril / Vilafranca del Penedès: Xerrada “VIATGE A L’UZBEKISTAN” a càrrec d’Eduard Balsebre i PUNT d’INFORMACIÓ sobre l’UZBEKISTAN.

2009 / Febrer / Barcelona: PRIMER CICLE “ELS SECRETS DE LA RUTA DE LA SEDA“, quinze dies de cinema (“La historia del camello que llora” de Byambasuren Davaa i Luigi Falorni, “El camino a casa” de Zhang Yimou, “Esplendor de la Antigua Changang”, i “El silencio (Sokout)” de Mohsen Makhmalbaf), xerrades, gastronomia i exposicions a càrrec d’Olivier Soriano, Behzod Sultanov, Kim Herrero, Xavi Tarafa, Asyl Ryskulova, Lluís Bono i Núria Borràs. (veure imatges)

2009/ Des de l’inici de l’any i fins l’actualitat / Barcelona: PUNT D’INFORMACIÓ I ASSESSORAMENT SOBRE ÀSIA CENTRAL“, Desenvolupem un punt d’informació i assessorament personalitzat sobre les cultures, llengües, religions, expressions artístiques i aspectes socials de les cinc ex-repúbliques soviètiques de l’Àsia Central: Kazakhstan, Kirguizistan, Uzbekistan, Tadjikistan i Turkmenistan.

Deixa un comentari