Conferència i Lectura del Llibre de les Meravelles: El viatge a l’Orient de Marco Polo


Amb motiu de la Setmana de la Ciència i l’Any de la Biodiversitat, FENT HISTÒRIA Associació  Catalana d’Estudis Històrics ens ha convidat a participar i col·laborar en una de les seves activitats més interessants la sessió “Un Viatge real a un Món Imaginari. El viatge a l’Orient de Marco Polo“, que tindrà lloc el dissabte 20 de novembre de les 10h a les 14h. a la Casa Elizalde (C/ València, 302, Barcelona).

A primera hora en Josep Maria Pascual obrirà la jornada amb la conferència “Un Viatge real a un Món Imaginari. El viatge a l’Orient de Marco Polo” on ens acostarà a nous pobles, noves cultures i noves creences que van arribar a Europa de la mà dels Polo. I a partir de les 11h. tindrà lloc la lectura pública i ininterrompuda del llibre de les Meravelles de Marco Polo.

Per fer realitat aquesta activitat us voliem convidar a participar activament en la lectura… durant tres hores centenars de persones llegirem un breu fragment (durant un minut més o menys) d’aquest llibre !!!

I des d’Amu Daria ja som uns quants que ens hem apuntat…  així què us encoratjem a acompanyar-nos i passar tots plegats una bona estona…  què us sembla…???

Us hi esperem !!!

Un pensament sobre “Conferència i Lectura del Llibre de les Meravelles: El viatge a l’Orient de Marco Polo

  1. Retroenllaç: Imatges de la conferència i lectura del Llibre de les Meravelles de Marco Polo « Amu Daria

Deixa un comentari